Један поглед на Етику у науци и култури - Софронијевић, Адам (Infotheca - Journal for Digital Humanities, 2024)
Филолошки факултет Универзитета у Београду био је домаћин осам међународних научних конференција у протеклих девет година. По традицији конференција се одржава крајем септембра или почетком октобра, а такође по традицији, велики број институција, домаћих и иностраних, учествује у организацији конференције