Лиценцирање у пројекту Еуропеана - Филипи Матутиновић, Стела (Infotheca - Journal for Digital Humanities, 2024)
Ову публикацију је финансирала Европска комисија као део пројекта EuropeanaConnect, чији је координатор Национална библиотека Аустрије. Лиценцни оквир за пројекат Еуропеана су развили Институт за информационо законодавство, Национална библиотека Луксембурга и Кенисланд, у сарадњи са пројектом Еуропеана.