ACCESSIT - Ђукић, Предраг (Infotheca - Journal for Digital Humanities; Vol 12 No 1a (2011): Инфотека - часопис за библиотекарство и информатику, 2024)
У раду ће бити представљен пројекат AccessIT (2009-2011) у коме је као партнер учествовала Библиотека града Београда. Пројекат је финансиран средставима ЕУ из програма „Култура 2007-2013“. Укратко ће бити представљене све активности и учесници. Такође, приказ доноси основне информације о резултатима пројекта и будућим активностима.