Приказ пројекта CESAR - Варади, Тамаш (Infotheca - Journal for Digital Humanities; Vol 12 No 1a (2011): Инфотека - часопис за библиотекарство и информатику, 2024)
кратки чланак који следи пружиће приказ недавно покренутог сарадничког напора финансираног из фондова европске уније, да се језички ресурси и алати региона Централне и југоисточне европе побољшају и прошире, и да постану доступни у лингвистичкој инфраструктури отвореног типа.