Приказ пројекта CESAR - Варади, Тамаш (Infotheca - Journal for Digital Humanities, 2024)
кратки чланак који следи пружиће приказ недавно покренутог сарадничког напора финансираног из фондова европске уније, да се језички ресурси и алати региона Централне и југоисточне европе побољшају и прошире, и да постану доступни у лингвистичкој инфраструктури отвореног типа.