Мултимедијални документ "Поп Ћира и поп Спира" - Коврлија, Дарја; Тасић, Валентина; Топаловић, Сузана (Infotheca - Journal for Digital Humanities; Vol 13 No 2a (2012): Инфотека - часопис за библиотекарство и информатику, 2024)
Заједничким залагањем, групним радом и сарадњом са бројним културним установама, студенти су приближили новим генерацијама књигу „Поп Ћира и поп Спира“ Стевана Сремца кроз мултимедијално тумачење мање познатих речи и израза, обичаја, одевања, становања и духа времена представљеног у књизи, као и кроз мултимедијално представљање биографије Стевана Сремца и избора из његове библиографије.