DIGITAL HUMANITIES 2012 - Лазић, Биљана (Infotheca - Journal for Digital Humanities; Vol 13 No 2a (2012): Инфотека - часопис за библиотекарство и информатику, 2024)
Конференција Digital Humanities је годишња конференција коју организује и спонзорише заједница Alliance of Digital Humanities Organizations (ADHO). Тако је овогодишња Конференција одржана у Немачкој, на Универзитету у Хамбургу, док ће наредна за 2013. годину бити у Америци, на Универзитету Небраске, а 2014. године у Швајцарској.