„Future Library Unconference 2013“ Атинa, 9–10. децембaр 2013. године - Настић, Оливера (Infotheca - Journal for Digital Humanities; Vol 14 No 2a (2013): Инфотека - часопис за библиотекарство и информатику, 2024)
Од 9. до 10. децембра 2013. године у Атини је одржана „Future Library Unconference 2013“. Ову својеврсну (не)конференцију организовала је Future Library, а домаћин је био Музеј Бенаки.