Приказ Европске летње школе дигиталне хуманистике у Лајпцигу 2014. - Витас, Марко (Infotheca - Journal for Digital Humanities; Vol 15 No 2a (2014): Инфотека - часопис за дигиталну хуманистику, 2024)
С обзиром да се полако примиче лето 2015. године, и самим тим ново издање већ познате Лајпцишке школе дигиталне хуманистике,1 сматрали смо да је пожељно да баш сада дамо приказ сопственог прошлогодишњег искуства у тој школи, не бисмо ли тако охрабрили и подстакли читаоце да размисле били се можда и сами прикључили.